Karmøy Budokan Klubb – nytt medlem

Vi ønsker Karmøy Budokan Klubb velkommen som nytt medlem i Byen Vår Kopervik. Klubben som holder til på Bygnes tilbyr trening innen både kickboksing, jiu jitsu og boksing for barn og for voksne.

Nye lokaler og en krevende oppstart
Karmøy Budokan Klubb flyttet i 2019 inn i nye, større lokaler på Bygnes. Med 400 kvadratmeter til rådighet fikk klubben bedre plass til å gjennomføre sine aktiviteter. Flytteprosessen ble etterfulgt av en utfordrende periode på grunn av pandemien, men takket være lojale foreldre og et sterkt samhold klarte klubben å holde hjulene i gang.

Med totalt 160 medlemmer er klubben en viktig aktør for mange i lokalmiljøet. Den største gruppen er jiu jitsu, og omtrent 70 % av medlemmene er barn. I tillegg til barnegruppene har klubben egne treningsgrupper for voksne, slik at alle kan finne et passende treningsmiljø.

Omfattende oppussing for bedre treningsopplevelse
Ved årsskiftet 2024 gikk Karmøy Budokan i gang med en storstilt oppussing av lokalene. De har oppgradert treningssalene, garderoben og venterommet for voksne, og oppussingen ble ferdigstilt i mai. Selv om dette var en kostbar investering, var den helt nødvendig for å kunne tilby bedre treningsforhold for medlemmene. Et eksempel på denne investeringen er mattene i treningssalene, som hver koster 1500 kr. Per nå er 90 % av gulvarealet dekket med disse mattene, men klubben jobber fortsatt med å skaffe de siste midlene til å fullføre gulvdekket.

Mangfoldige treningsgrupper
Blant klubbens ulike treningsgrupper finner vi den minste gruppen, «Komodo», som består av barn i alderen 3 til 6 år. Navnet «Komodo» betyr «liten drage» på indonesisk, noe som passer godt til denne gruppen av unge, ivrige utøvere. Klubben tilbyr også boksing for ungdom fra 9. klasse og oppover, med to dedikerte grupper.

Trening for kropp og sinn
Jiu jitsu, kickboksing og boksing er mer enn bare fysisk trening – de fremmer både kroppshelse og mental styrke. Aktivitetene gir en allsidig treningsøkt som forbedrer styrke, kondisjon og fleksibilitet, og kan redusere risikoen for mange helseproblemer. Samtidig utvikler utøverne disiplin, selvkontroll og respekt for seg selv og andre. Kampsport-trening reduserer stress, øker selvtilliten og gir økt livskvalitet gjennom mestring og frigjøring av endorfiner. Karmøy Budokan Klubb er derfor ikke bare et treningssenter, men også en arena for personlig vekst og sosialt samvær.

Åpner snart i sentrum
Det har vært mye rykter frem og tilbake om hvem som faktisk pusser opp lokalet i Hovedgaten 39, tidligere .. Les mer

Kopervik Julekule 2024
Se årets design på samlerobjektet Kopervik julekulene 2024, hver og en håndmalt på glasskuler med motiv .. Les mer

Skåren Fisk & Skalldyr- Nytt medlem
Skåren Fisk & Skalldyr nytt medlem i Byen vår Kopervik. Skåren Fisk holder til utenfor Shell «i Finasvingen». Skåren Fisk.. Les mer