Vil du være med på årets julemarked?

Send inn en søknad som utstiller/selger

Velkommen til det magiske julemarkedet i parken i Kopervik! Fra fredag 6. til og med søndag 8. desember forvandles parken vår til et eventyrlig julemarked fylt med boder, aktiviteter og underholdning for hele familien. Vi inviterer utstillere og selgere til å være med på årets høydepunkt! Julekomitéen vår er godt i gang med planlegging av en rekke spennende aktiviteter med bl.a. nissebesøk, ponniridning, sceneunderholdning og mye mer! Søknad sendes til julemarked@byenvarkopervik.no eller skjemaet nederst på siden.

Datoer og tider:

  • Fredag 6. desember: 14:00 – 20:00
  • Lørdag 7. desember: 10:00 – 18:00
  • Søndag 8. desember: 12:00 – 18:00
Leiepris for bod: 1.000 kr for 3 dager.

Retningslinjer/regler:
1 Varelager, sørg for å ha nok varer med. Skulle en bli utsolgt for varer før arrangementet slutter er selger selv ansvarlig for å ha andre tilbud som en plan B.
2 Ha klart stedfortreder ved evt. sykdom/fravær. Arrangørene er avhengige av at påmeldte møter opp ettersom selgerne blir også aktivt markedsført i forkant.
3 Komitéen fikser julebelysning utpå bodene, men selgerne er selv ansvarlig for julepynt rundt/inni boden.
4 Bodene og området rundt skal være ryddig og rent under og etter arrangementet, et gebyr på 1.000 kr vil sendes i etterkant om dette ikke holdes.
5 Ta med eget campinglys/batteridrevet lys til inni boden.
6 Selgere har ikke lov å gå eller stenge boden før arrangementet er ferdig.
7 Selgere må ha bod og utstyr klart til åpningstid og kan evt. avtale med arrangør om det er ønskelig å gjøre boden klar dagen før.

Oppfordring: Nisselue og/eller julete antrekk

Hva selger du?
Info om selger