Hvem fortjener tittelen "Årets Koperviking" ?

Tormod Torfæus prisen "Årets Koperviking" er en pris som eies og utdeles av vår hovedsponsor Sparebank 1 SR-Bank. Prisen skal gå til en person som har evnen til å skape noe positivt som setter Kopervik på kartet. Prisen skal inspirere og motivere flere til å engasjere seg i lokalsamfunnet og bidra til å gjøre Kopervik til et enda bedre sted å bo. Vi oppfordrer alle til å nominere kandidater som de mener har gjort en ekstraordinær innsats, slik at vi kan anerkjenne og feire deres verdifulle bidrag.

Hellen K Lund

Årets Koperviking 2022

Hellen Karin Lund, eier av "Madame Parfymeri" i Kopervik sentrum, ble kåret til årets Koperviking i 2022. Hellen har drevet parfymeri i over 30 år og er kjent for sin omgjengelighet og omsorg for andre. Butikken hennes er blitt en institusjon i Kopervik, her kan alle stikke innom for en god prat eller super kundeservice. De fleste bruker ikke butikkens navn og skal bare "innom Hellen".

17_viking2019

Årets Koperviking 2019

Odd Jakob Haaland sitter i Kopervik & Omeng Historielag og ble kåret til årets Koperviking 2019. Haaland er en som aktivt bidrar til å bevare og formidle Koperviks historie i ulike forum og gjør en viktig jobb i å formidle den videre til nyere generasjoner.

17_viking2017

Årets Koperviking 2017

Årets Koperviking 2017 var Johnny Angelund. Angelund er leder og grunnlegger av musikkfestivalen Karmøygeddon og er en ekte patriot som er født og oppvokst på Karmøy.